SOLVER ПОЛИИМИД
Продукти
Горещи продукти

Специален полиамид прах за укрепване на PTFE

Специален полиамид прах за укрепване на PTFE

S циални полиимид прах за Reinforc ing PTFE като ние всички знаем, че за политетрафлуоретилен (ПТФЕ), заради неговите отлични самостоятелно смазочни и устойчивост на корозия и висока температура изпълнение в областта на триене и износване материали заемат много важна позиция. Но ниските си...

Специален полиамид прах за укрепване на PTFE

Както всички знаем, че за политетрафлуоретилен (ПТФЕ), заради неговите отлични самостоятелно смазочни и устойчивост на корозия и висока температура изпълнение в областта на триене и износване материали заемат много важна позиция. Но нейната ниска твърдост, лесно пълзене, слаба устойчивост на триене, трябва да добавите пълнител за подобряване на тези недостатъци да отговори механично уплътнение, триене в областта на изискванията за приложение.

 

Често използвани пълнители са на стъклено влакно, Карбон, графит, молибденов дисулфид, бронз прах и висока температура, устойчиви органични полимерни материали. Въпреки това неорганичен пълнител и PTFE съчетана със слабо триене и износване лесно падне, резултат в бедните износоустойчивост и лесно да се повреди двойствен, лошо машинна обработка, ограничаване на прилагането на неговите изключително тежки условия. PTFE-напълнени полимер трябва да бъде стабилен по време на синтероване (380° C). Следователно само няколко полимери като полиетер етер кетон (PEEK), полифенилен сулфид (СПС), арамидни (AF), полифенилен оксид (п.к.) и полиимид (PI) може да бъде "компетентен".


SOLVER ПОЛИИМИД разработени специа полиимид за повишаване политетрафлуороетилен (PTFE) (SolverPI-прах 1800 и SolverPI-прах 1822).  Единствената разлика между 1800 SolverPI-прах и SolverPI-прах 1822 е цвят облик. Друго изпълнение е същото.

Артикул No.

SolverPI-прах 1800

Външен вид

Жълт прах

Чистота

1000 окото

Плътност

1.40~1.45g/cm3

Стъклени преход температура

385° C

Коефициент на топлинно разширение

20 ~ 25ppm / ° C

Разрешенията за индекса на кислород

37

Якост на натиск

≧160MPa

Сила на огъване

≧180MPa

Ударна якост

≧100KJ/M²

Повърхностно съпротивление

≧10³Ω

Том съпротивление

≧10³Ω.cm

Диелектрични constant(106Hz)

3.0 ~ 3.5

Диелектрични strength(KV/mm)

240

SolverPI-прах 1800 запълнена Фрикционни външен вид:
SolverPI-прах 1822 пълни PTFE облик е по-скоро заети от P84:

Средният размер на частиците на SolverPI-прах 1800 и SolverPI-прах 1822 е 1000 окото (13μm). Това е термореактивни полиимид, няма да се разтопи. Температура на стъклен преход може да бъде 385℃. Физични и химични промени но с пълзене съпротива и висока твърдост при синтероване на температурата 360-380℃, така че е много подходящ за подобряване на PTFE продукти. Благодарение на специалната химическа структура и микро-съвкупност от полиимид (PI), в процеса на триене и износване, особено сухо триене, ефективно може да увеличи PTFE прехвърляне филм и сила на двойствен свързване, и ПИ твърди частици равномерно разпределени в PTFE матрица, играе поддържаща роля в товара, като по този начин значително подобряване на механичната якост на материала, фрикционни свойства, пълзене съпротива и Vicat омекване температура.

 

Нашите проучвания показват, че добавянето на 15 % от нашите полиимид може да подобри устойчивостта на износване на PTFE 400 пъти, в сравнение с други полимери (PEEK, PPS, AF, п.к.), най-добър аксесоар ефект е най-добрият "партньор" за PTFE. Например с добавянето на 15 % съдържание, добавете този продукт за увеличаване на композитен материал PTFE от добавянето на полифенилен (п.к.) износоустойчивост 7 пъти по-висока от границата PV стойност по-висока от 2 пъти. Следователно продуктът е широко използван в компресора печати, чаши, втулки, релси, гъвкави релси, рапира износоустойчив слой и други Фторопластови композиционни материали.


Изпълнение на SolverPI-прах 1800 запълнена Фрикционни

PI запълване ставка (%)

15 %

Плътност (g/cm3):

1,96

Якост на опън (МФК):

18.54

Удължение (%):

311

Твърдост по Шор (бряг D):

57

Свиване (%):

3.07

Vicat омекване температура (℃):

202

Коефициент на триене

0,11

Износване (g)

0,002-0.004
Свързани продукти

Един чифт:

Следваща: SolverPI-мономер TPER

 • Фирмен профил
  SOLVER ПОЛИИМИД, основана през ноември 2010 г., е професионален и хай тек производител на ПОЛИИМИД (PI) и неговите продукти с името на "Златен пластмасови". SOLVER ПОЛИИМИД е един от производители на термопластични полиимид, термореактивни полиимид, полиимид прах, полиимид палета, течни полиимид, полиимид профил, полиимид частица, полиимид мономер, полиимид пяна , Полиимид смола, полиимид покритие, полиимид композитен материал, полиимид течни кристали подравняване агент и т. н. термопластични полиимид фабрика, компания, едро, купи, продукти. SOLVER ПОЛИИМИД полиимид е вид на висока производителност Инженерни пластмаси. Тя не само има отлични топлинни, механични, диелектрик, дименсионна стабилност, устойчивост на корозия и анти-радиационна производителност, но също има добра обработваемост. Тя може да бъде оформен чрез различни методи такива като корнизи, екструдиране, леене и инжектиране....
 • Product Category
 • Свържете се с нас
  Address:Стая 1401, полуостров международни имение, Jiande Сити, 311600 провинция Zhejiang, Китай
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093